onsdag 2 januari 2008

Vi håller på att bygga oss ett hus ....


På andra sidan Jorden håller vi på , just nu, att bygga oss ett hus. Tanken är att om möjligt flytta dit någon gång i framtiden. Tillsvidare får huset tjäna som bostad åt oss på våra semestrar, och om möjligt för uthyrning för de som vill uppleva paradiset på riktigt.


Stället vi har fastnat för heter Baan Huay Yang, och är en liten fisekby, som ligger vid den Thailändska golfen på östkusten.


Här är stränderna fortfarande orörda och turismen liten. De flesta som kommer hit gör det för att bosätta sig under större delen av året.

5 kommentarer:

Kamilla sa...

Hehe så var man här då... =)
Vad KUL att ni håller på att bygga hus..underbart!
jag ser fram emot alla dina fina bilder därifrån..vi är såååå sugna på att åka till Thailand..min syster har varit där och hon älskar det landet.
Vi ses =)

Linda Lunda sa...

Säg bara till! Vad det lider kommer det att finnas bra boende att hyra ;o)!
Linda

Moa sa...

Jisses så spännande.. vilket projekt. Har heller aldrig varit där men vi har givetvis också pratat om detta.. men inte kommit till skott än.. =).. ska bli mycket intressant att följa er resa till färdigt hus och många fina bilder härifrån.. Kram Monica
Moas Gård

Linda Lunda sa...

Vi gifte oss i Thailand förra året och blev förälsakde.
Linda

Karin sa...

Kan bara instämma det grönblåa är himla snyggt ihop! :D Ska bli spännande att se fler bilder därifrån...snart! När är huset klart?